Ben jij verslaafd aan je telefoon en doe je er alles mee? Dan is dit de cursus voor jou. In een aantal korte en compacte modules geef ik tips en tricks om je fotografie met je mobiel te verbeteren. Inclusief complete styling module!


Foodfotografie met je mobiel

Met eenvoudige tips en tricks verbeter jij direct je mobiele foto's

Foodstyling

Inclusief complete foodstyling module.

Instagram en bewerking

Natuurlijk gaan we ook in op de ins- en outs van beeldbewerking met je mobiel.
€ 29,95,-  all-in eenmalige prijs

Fotograferen met je mobiel

  • In de cursus die bestaat uit 5 modules en 30 lessen kijken we naar fotograferen met je telefoon
  • je leert welke tips en tricks indruk maken qua styling
  • Kirsten Jassies geeft je een introductie over instagram
  • En je hebt ook toegang tot de community waar je je gemaakte foto's kunt delen en feedback kunt krijgen.

Al mijn kennis deel ik met jou in deze online cursus

Inmiddels werk ik al meer dan 15 jaar als foodfotograaf en heb vele kookboeken gefotografeerd en werk ik met grote merken in binnen- en buitenland. Die kennis is natuurlijk niet aan komen vliegen. Dat heeft flink wat tijd en investering gekost. Toen ik begon was er nog weinig te vinden op het gebied van opleidingen voor foodfotografie. Ik moest er voor naar het buitenland en volgde cursussen in onder andere Dubai en Duitsland.

In de cursus mobiele fotografie geef ik je eenvoudige tips om jouw fotografie te verbetere. Je hoeft echt geen high end digitale camera aan te schaffen om de mooiste foto's te kunnen maken. In de cursus leer je al snel wat je wel en niet kunt doen.

Leer van anderen

Bij aanschaf van de cursus hoort ook de toegang tot de FoodieAcademie community waar ik je persoonlijke tips en tricks kan geven. Feedback op gemaakte foto's of als je vragen hebt kun je die onder elke les kwijt.

De cursus wordt op regelmatige basis aangepast en geupdate. Zo komt er eens in de zoveel tijd een nieuw interview online en wordt de cursus steeds uitgebreider. Geef je je nu op dan heb je daar automatisch toegang toe zodra het online komt.

Wie graag meer wil leren over foodfotografie is bij Simone aan het juiste adres. Ik heb zelf veel gehad aan haar duidelijke uitleg waarmee ik aan de slag kon voor prachtige foto's.

Laura van Laura's Bakery
€ 125,- per kwartaal

Abonnement op de community

  • Probeer het abonnement nu uit voor slechts 10 cent voor de komende 7 dagen. Daarna gaat het automatisch over in het abonnement van je keuze.
  • Kies je voor het abonnement dan heb je direct toegang tot alle content. Dat is de masterclass foodfotografie & styling, mobiele fotografie en starten met je foodblog.
  • Plus uiteraard ook toegang tot de community
  • Abonnement is mogelijk per kwartaal of jaar. 
  • Kies waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Op de hoogte blijven van acties en nieuwe content?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Your information is safe with us