Prive workshop foodfotografie & styling

De groepslessen foodfotografie en styling vinden op dit moment niet plaats, maar het is wel mogelijk om een prive workshop te regelen. Dat is voor 1 persoon of voor maximaal 4 personen.

foodfotografie

Foodfotografie

Met eenvoudige tips & tricks kun je snel aan de gang om je foodfotografie te verbeteren

Foodstyling

Wat voor invloed heeft je ondergrond en je compositie op het eindresultaat? Welke props werken wel en welke niet.

Hoe zit de workshop in elkaar?

De workshopdag beginnen we met koffie, thee en een voorstelrondje. Ik hoor graag van je wat je op de dag zou willen bereiken en wat je niveau is. 

Na de voorstelronde geef ik theorie over foodfotografie en over styling. Ik laat zien wat mijn proces is voor het opstellen van een set en hoe ik met de belichting aan de slag ga. Ik laat live zien wat er gebeurd als je bepaalde instellingen aanpast en hoe je dit zelf kunt doen.

Na de lunch ga je zelf aan de slag met een aantal gerechtjes die we voor je klaar hebben staan. Je kunt gebruik maken van alle props en ondergronden die in de studio staan.

Wat zit er allemaal inbegrepen in de workshop:

 

  • Uitgebreide lunch tijdens de dag 
  • Toegang tot de speciale foodieacademie community. Hier kun je ook na de workshop met elkaar je gemaakte foto's delen. Ik check zelf ook regelmatig of er nieuwe foto's zijn om feedback te geven.
  • Het e-boek "foodfotografie en styling" twv € 15,-
  • 50% korting op de volledige foodfotografie cursus via de foodieacademie (korting twv € 250,-!)

De kosten voor een prive workshop bedragen € 950,- ex btw voor de dag. Voor een groepsworkshop van maximaal 4 personen is de prijs € 1500,- ex btw voor een dag. Dit kan in overleg op locatie. Ideaal voor een bedrijfsworkshop!

Iets over mij

Inmiddels werk ik al meer dan 15 jaar als foodfotograaf en heb vele kookboeken gefotografeerd en werk ik met grote merken in binnen- en buitenland. Die kennis is natuurlijk niet aan komen vliegen. Dat heeft flink wat tijd en investering gekost. Toen ik begon was er nog weinig te vinden op het gebied van opleidingen voor foodfotografie. Ik moest er voor naar het buitenland en volgde cursussen in onder andere Dubai en Duitsland.

Een jaar of 10 geleden besloot ik om workshops op het gebied van foodfotografie & foodstyling zelf aan te gaan bieden. De maandelijkse workshops waren zo populair dat we de aanvragen amper bij konden houden. Na een pauze van een paar jaar heb ik besloten om de workshops weer op te starten in een nieuwe vorm. 

Na het volgen van de 1-daagse workshop kun je - als je wilt - verder gaan in de online omgeving. Tijdens de workshop krijg je hiervoor een mooie aanbieding!

Wie graag meer wil leren over foodfotografie is bij Simone aan het juiste adres. Ik heb zelf veel gehad aan haar duidelijke uitleg waarmee ik aan de slag kon voor prachtige foto's.

Laura van Laura's Bakery

15 jaar ervaring in één programma

In de masterclass foodfotografie & foodstyling profiteer je van alle ervaring die ik in de afgelopen 15+ jaren heb opgedaan.

Testimonials van de foodfotografie cursus

Annika van Uit Paulines Keuken
Met de foodfotografie cursus van Simone leer je in een mum van tijd alle ins & outs van je spiegelreflexcamera. Je leert hoe je de camera moet bedienen en vervolgens ga je dat meteen in de praktijk brengen door te oefenen met de opdrachten. Zo leer je snel de basistechnieken en kun je thuis gaan experimenteren met je fotografie. Kortom een fijne cursus voor als je je op foodfotografie wilt gaan richten.
Annika
Tessa van Patteserie

Simone is wat mij betreft een van de allerbesten én de leuksten waar je moet zijn voor foodfotografie, -styling en bloggen. We kennen elkaar al jaren en ze inspireert me nog dagelijks. Met haar creatieve, nuchtere en eerlijke kijk op zaken weet je waar je aan toe bent en door haar heerlijke humor is het een feest om mee te werken of om van te leren!

Tessa

Op de hoogte blijven van acties en nieuwe data?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Your information is safe with us