Wil je graag je eigen (food)blog beginnen maar weet je niet waar je moet beginnen?

In de cursus "Start je eigen (food)blog loods ik je stap voor stap door alle technische handelingen heen, geef tips om je verkeer op te bouwen en leer je alles over wordpress.

Wat zit er allemaal in de cursus?

Van hosting tot domeinregistratie

Vooral de beginstappen van het opzetten van je eigen foodblog kunnen nog wel eens een beetje overweldigend zijn. Met de cursus 'Start je eigen foodblog' loodsen we je er helemaal doorheen.

SEO en verkeer opbouwen

Waar moet je rekening mee houden voor SEO (en wat is het eigenlijk)? Wat zijn de stappen die je moet nemen zodat Google jouw site goed kan vinden? En hoe bouw je aan verkeer?

Geld verdienen en samenwerkingen

Als je uren werk in je blog hebt gestoken is het fijn als een beetje of alles van jouw investeringen weer terugkomt. Hoe verdien je geld met je blog en hoe kom je aan samenwerkingen met merken?

"Voordat ik begon met de cursus van Simone had ik wel een idee wat voor een blog ik wilde starten, maar ik had totaal geen idee hoe en ik durfde er zeker niet aan te beginnen. Op internet had ik zoveel informatie gevonden, waarvan ik de helft niet begreep, dat ik enorm gefrustreerd raakte en eigenlijk maar gewoon niet begon. Het meest waardevolle resultaat uit de cursus is dat ik daadwerkelijk begonnen ben en nu een eigen blog helemaal heb opgezet!


Het fijne van de cursus is dat Simone veel meer behandeld dan enkel de website zelf opzetten. Ze neemt je echt mee met alles wat bij zo'n foodblog komt kijken en dat is behoorlijk wat! In korte video's legt ze in hele begrijpelijke taal uit wat je kunt doen voor het opzetten van jouw blog. Echt heel waardevol en zeker aan te raden wanneer je net als ik echt aan het begin staat van je blogcarrière."

Tamara Noordermeer - Lekker Cheesy

Al mijn kennis deel ik met jou in deze online cursus

In 2005 begon ik met mijn allereerste blog. In die tijd was er nog helemaal niks te vinden over hoe je dat moest doen. Ik kende geen Nederlandse bloggers maar wel een paar Engelstalige, dus mijn eerste blog was in het Engels. Door schade en schande ben ik wijs geworden en dat heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost.

Ik wil jou al die ellende besparen en je meteen een vliegende start geven met je eigen foodblog. Want met de stappen uit deze cursus is het opzetten van je blog misschien niet meteen een peuleschil maar is het wel goed te doen!

€ 49,75 all-in eenmalige prijs

Start je eigen foodblog

  • Opzetten van je domeinnaam, kiezen van je domeinnaam, hosting uitkiezen
  • Instellen van je wordpress website
  • Complete cursus SEO
  • Geld verdienen met je blog
  • Complete podcast cursus van Zegert vd Linde
  • Nieuwsbriefmarketing
  • Verkeer opbouwen
  • 12 modules en 58 uitgebreide lessen
  • Je hebt een jaar lang toegang tot alle content

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties

Your information is safe with us